Tankar

Vad är meningen med livet om du inte har några drömmar?

följ dina drömmar

Jag har inte den blekaste aning om vem jag är, vad jag vill göra eller vart jag är på väg. Och det är helt okej.

Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag funderat på vad det innebär att vara vuxen, hur jag borde känna och vad jag borde göra.

Jag vet inte om jag någonsin kommer stå med båda fötterna stadigt på jorden, sluta drömma om vad som skulle kunna hända och faktiskt ta tag i vardagen. Och ärlig talat, om jag hade gjort det, vad hade meningen med livet då varit?

Jag är en drömmare ända ut i fingertopparna. Jag förälskar mig i projekt efter projekt och glömmer bort dem lika snabbt. Jag har storslagna planer och drömmar, planer som troligtvis aldrig någonsin kommer förverkligas, men som ändå finns där, i bakgrunden, och gör mig till den jag är.

Jag är dessutom sjukt dålig på att vara konsekvent, så jag kan inte garantera att det här bloggprojektet verkligen kommer fungera. Men jag kommer i allafall älska det passionerat, även om det bara är för en kort tid. Jag lovar.

 

One Comment

  • Fnulan

    Klart man ska drömma! Det är så spännande att uppleva resan dit och vägen mot att drömmen går i uppfyllelse.
    Bra att du ser det roliga för stunden och ögonblicket för det är där vi är just nu.
    Kramen
    Fnulan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »