Jag hade såna enorma planer inför helgen! Det har jag förvisso alltid, enorma planer alltså, och det brukar väl bli lite sisådär med det hela. Denna gången var det dock inte mitt fel. I går morse small nämligen min rygg och jag insåg ganska snart att jag skulle få spendera det närmsta dygnet i sängen. Underbart för somliga, rena pesten för mig.

Denna gång är det dock bröstryggen som strular, och det är där ni kommer in. Lösningar på det hela? Naprapaten var utesluten eftersom det var helg och en snabb googling informerade mig om att det finns en hel del övningar man kan utföra INNAN ryggen går av på mitten.

Men när det väl händer då?

När jag sitter här utan att kunna andas och tröstar mig själv med ett lass socker, vad gör jag då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *