Tankar

Tillbaka i internetvärlden

Jag skall försöka ta mig i kragen, jag lovar. Men det visade sig ganska så snart att 2018 inte skulle bli mitt år. Jag tänker inte gå in på detaljer, jag orkar ärlig talat inte, men helt oväntat vändes livet som jag varit så van vid upp och ner, och jag förlorade en bit av mig själv. En stor bit.

Jag har bloggat sedan 2007, precis som så många andra, och en gång i tiden var jag ganska bra på det. Idag tycker jag det är svårt, jag älskar skrivandet i sig, men jag är också väldigt privat. Det är en balansgång helt enkelt, en jag ännu inte lärt mig att bemästra. Det enda jag vet är att jag älskar att titta tillbaka i min gamla blogg (ja, den finns fortfarande), och jag vill väldigt gärna att det skall bli likadant med denna.

Men vi får se. Jag skall ta tag i mitt skrivande igen och försöka involvera er som faktiskt läser här i det. Och på tal om att involvera er; jag är på jakt efter en skrivarkurs utomlands, gärna i Barcelona, några idéer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »