2019 mål nyårslöften
Tankar

2019 och nyårslöften

Jag kan inte påstå att jag har några direkta nyårslöften, det är inte riktigt lönt, jag känner mig själv för bra för att veta att jag aldrig skulle uppfylla dem ändå.

Jag har dock idéer, drömmar, mål.

Vargnatt är färdigskriven och ligger i en byrålåda och samlar damm. Kanske borde jag göra något åt den, men efter att ha skrivit på den från och till i över åtta år var det bara skönt att få den avklarad. Jag tycker inte ens att den är speciellt bra längre, men det spelar egentligen ingen roll. Den är min och den är färdig.

Kanske kommer den komma upp här på sidan en dag, när jag känner mig modig och vet med mig att jag orkar med folks åsikter och kommentarer. För det är det som är baksidan med internet, folks oförmåga att hålla käften.

Sista augusti började jag på något nytt. Min plan var att skriva 2000 ord om dagen och alltså vara färdig cirka tre månader senare. Det är därför jag inte ger nyårslöften. Jag klarade förvisso mitt ordmål länge, men efter ett tag blev det svårare och svårare, och nu ligger manuset på 50 000 ord i en mapp och samlar damm det också.

Eller ja, riktigt så är det inte. Det lever fortfarande. I mitt huvud, i mina anteckningsböcker, i min mobil. Det rör ständigt på sig, utökas, kortas ner, förändras. Men orden blir inte skrivna, de lever bara i min fantasi.

Så planen för 2019 är egentligen ganska enkel; utvecklas, skriv färdigt, var nöjd och gör ditt bästa.

Mer än så kan jag egentligen inte begära.

Gott nytt år på er allihop! Jag hoppas ni uppnår precis alla mål ni någonsin satt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »